duminică, 19 octombrie 2014

Cursuri Pian Learn and Master Piano


 



Lansat la sfârșitul anului 2007, aceste cursuri de pian  au devenit rapid  unul dintre cele mai complete cursuri de pian  de invatat pian acasa disponibile pînă in prezent.  
  
Cursul Learn and Master Piano este un curs de pian de nivel profesional, un program de educație muzicală, care este format din 20 DVD-uri video, o metoda de pian text cu exercitii de lucru, 5 CD-uri audio, și o parte a conținutului on-line suplimentar.  

Dacă consideri  învățarea cantatului la pian din  mai multe metode de învățare tradiționale, cum ar fi cărți, manuale și on-line nu sunt deosebit de bine-potrivite pentru stilul tau de invatare, odata cu acest curs de pian Learn and Master Piano îți vei schimba parerea.

 



De ce?

Deoarece acest curs de pian  prezinta un nou sistem de lucru si metode de studiu care ridică  învățarea vizuala a pianului la un nou nivel.  

Acest curs de pian  este o alegere buna atat pentru cei care nu au cantat  la pian înainte, cât și pentru cei cu ceva experienta inainte.
   


Țineți cont de faptul că acest curs de pian nu a fost conceput special pentru copii, cu mâini mici, copii de 13 ani  sau persoane mai în vârstă. Dar acest curs poate fi adaptat  pentru oricine intentioneaza sa foloseasca acest curs de pian.


Cursul te învață atât cum sa percepi muzica dupa ureche și să citesti partitura de  muzică în mod eficient, cît si capacitatea de a îmbina si a dezvolta aceste abilități.

Aceste cursuri de pian contin  20 DVD uri video , 5  CD uri audio  si Metoda de Pian cu exercitii de lucru care au legatura stransa cu cele 20 de DVD uri  video si  5 CD uri audio.


Ești gata să înveți într-adevăr sa canti  la pian? Poate că ai luat cateva lectii cand ai fost copil. Este posibil să fi învățat singur cateva piese ici și acolo. Sau poate n-ai cantat nici macar o singură notă la pian.  

Ideea finală este că acum nu esti mulțumit(ă) de faptul ca nu stii sa canti si sa stapînesti la perfectie ACUM acest minunat instrument care este  PIANUL. Este adevarat??
 
Acest curs de pian, este cel mai complet curs de instruire video de la nivel mondial pentru a învăța pianul. Proiectat si creat pentru a parcurge usor si repede lecțiile si exercitiile de la început până la sfârșit,este singurul curs de pian  de care veți avea nevoie ca voi să depuneți  eforturi mici pentru a învăța în cele din urmă acest instrument minunat - chiar dacă stai in fața pianului pentru prima dată.


 
Learn and Master Piano  este menit să vă  dezvolte abilitățile dumneavoastră folosind simplu si eficient metode de progresie pas-cu-pas.

Cursul este format din 20 de DVD-uri, CD-uri audio in numar de 5 , o metoda de pian , carte lecție 100+ pagini, toate ticsite cu instructiuni pas-cu-pas, demonstrații clare, și cântece populare pe care le cunoașteți deja, cum ar fi "Let It Be", "Blueberry Hill, "și" Moondance ", doar pentru a numi doar câteva.


Mai multe detalii despre aceste cursuri pian aveti aici sau 
la

 email 

 

cursuripian@gmail.com 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu